Tietoja ViPadelistaVipadel on padelkenttien suunnittelun ja rakentamisen asiantuntija. Valmistamme tällä hetkellä parhaat, sekä tulevaisuudessa Suomen parhaat
ja korkealaatuisimmat padelkentät. Vipadel on tanskalainen yritys, joka toimittaa padelin kokonaisratkaisuja. Tarjoamme hankkeen suunnittelua, jolloin saat optimoidun, sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Valmistamme sekä ulko- että sisäkenttiä ja katettuja kenttiä.
Tiimimme koostuu ammattitaitoisista ja kokeneista asentajista, jotka ovat rakentaneet padelkenttiä vuodesta 2004. Meillä on laaja tietämys padelja padeltenniskentistä ja annamme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja luotettavia neuvoja. Kun valitset meidät toimittajaksi, voit itse päättää, minkä värinen kentästä rakennetaan. Toimitamme kenttiä, joiden runkorakenne ja tekonurmi on valittavissa monissa eri väreissä.
Teemme yhteistyötä Mondon kanssa, joka on World Padel Tourin virallinen tekonurmen toimittaja. Siten saat padelkentällesi parhaan mahdollisen alustan.
Kenttiemme runko on valmistettu alumiinista. Alumiini kestää ruostetta, ja annamme runkorakenteelle 25 vuoden ruostetakuun


Hello world

PADEL-TARVIKKEET


Padelmailat, T-paidat, pallot ja paljon muuta.
Tarjoamme korkealaatuisia, erityisesti padelia varten suunniteltuja tarvikkeita.
Hanki maila tai T-paita, jossa on oma logosi